Banner-multifunctionals-clean-2020-01
Banner-multifunctionals-clean-2020-02
Banner-multifunctionals-clean-2020-03

MULTIFUNCTIONALS

E2 Office is de meest veelzijdige specialist in Nederland op het terrein van multifunctionals. Uit het grote aanbod van internationale merken selecteren wij een oplossing op maat, die probleemloos voor u print, scant én kopieert.

Bespaar tijd

Bespaar uzelf de tijd van zoeken. Samen inventariseren we al uw zakelijke wensen, ook die van uw thuis- en mobiele werkers. We bekijken de mogelijke besparingen in het energie- en papierverbruik. En wij bieden u de beste multifunctional-oplossingen voor uw bedrijf aan tegen de scherpste inkooptarieven. Dat geeft minstens een geruststellend gevoel.

E2 Office gaat verder

Maar waar het hier bij de grote leveranciers vervolgens ophoudt, gaan wij met plezier nog een stap verder. U kunt altijd terugvallen op onze persoonlijke tips, service en netwerk- en onderhoudsdiensten. Met E2 Office haalt u het uiterste uit uw investering met als extra: de zekerheid van onze persoonlijke know-how en service.

Wat zijn Multifunctionals?

Multifunctionals, ook wel multifunctionele printers genoemd (MFP), zijn de opvolgers van losse printers en kopieerapparaten. Ze kunnen naast printen en kopiëren namelijk ook scannen en eventueel ook nog faxen.

Wat kunnen Multifunctionals?

De veelzijdigheid van multifunctionals zorgt ervoor dat u efficiënter te werk kunt gaan op het kantoor. U kunt de apparatuur ook koppelen aan diverse CRM pakketten en ERP systemen. Daardoor bent u in staat met één druk op de knop documenten te digitaliseren.

Inventarisatie

E2 Office vindt het belangrijk een goed advies te geven en u te helpen bij de juiste keuze. Juist omdat er veel mogelijkheden zijn, zorgen wij voor het vereenvoudigen van de keuzes voor u. Wij nemen de tijd om samen met u te kijken een efficiënte en duurzame oplossing die past binnen uw budget. Daarnaast informeren wij u over de nieuwe technologieën en het digitaliseren van documenten.

Leasen of kopen?

U wil graag weten wat er voor een mogelijkheden zijn betreft de financiering van multifunctionals? E2 Office adviseert u en brengt alle voor en nadelen in kaart voor u. Dan heeft u een duidelijk inzicht op de kosten voor de korte en langere termijn. Of dat nu met of zonder service overeenkomst is.

Installatie

De aflevering en installatie is een logistiek proces. Wij communiceren de planning met de betrokken mensen binnen uw organisatie. Wij kunnen alle gewenste instellingen voor u activeren, zodat u snel aan de slag kan. E2 Office vindt het belangrijk dat de gebruikers op de hoogte zijn van de functionaliteiten, daarom komen wij eventueel extra langs om tips en tricks mee te geven.

Implementatie

Uw multifunctional kan gekoppeld worden aan uw netwerk. Wij weten als geen ander dat een implementatie vraagt om een goede inventarisering van uw netwerk, software en gewenste functionaliteiten. Dan zijn onze engineers beter in staat efficiënt te werken. Dat scheelt niet alleen tijd en kosten, maar dat levert een resultaat op zoals gepland.

Service

De service bepaalt grotendeels de kwaliteit van de apparatuur. Dat begint met het juiste advies en een goede installatie en implementatie. De service wordt uitgevoerd door getrainde service engineers, die snel ter plaatse zijn als dat nodig is. We monitoren uw multifunctional en kunnen aan de hand hiervan storingen voorkomen en automatisch updates verzorgen. U hoeft ook niet meer te bellen voor toners en tellerstanden, dat regelen wij allemaal voor u.

ONZE PARTNERS