Diensten

Multifunctionals, ook wel multifunctionele printers genoemd (MFP), zijn de opvolgers van losse printers en kopieerapparaten. Ze kunnen naast printen en kopiëren namelijk ook scannen en eventueel ook nog faxen. De veelzijdigheid van multifunctionals zorgt ervoor dat u efficiënter te werk kunt gaan op het kantoor. U kunt de apparatuur ook koppelen aan diverse CRM pakketten en ERP systemen. Daardoor bent u in staat met één druk op de knop documenten te digitaliseren.

Inventarisatie
E2 Office vindt het belangrijk een goed advies te geven en u te helpen bij de juiste keuze. Juist omdat er veel mogelijkheden zijn, zorgen wij voor het vereenvoudigen van de keuzes voor u. Wij nemen de tijd om samen met u te kijken een efficiënte en duurzame oplossing die past binnen uw budget. Daarnaast informeren wij u over de nieuwe technologieën en het digitaliseren van documenten.

Leasen of kopen?
U wil graag weten wat er voor een mogelijkheden zijn betreft de financiering van multifunctionals? E2 Office adviseert u en brengt alle voor en nadelen in kaart voor u. Dan heeft u een duidelijk inzicht op de kosten voor de korte en langere termijn. Of dat nu met of zonder service overeenkomst is.

Installatie
De aflevering en installatie is een logistiek proces. Wij communiceren de planning met de betrokken mensen binnen uw organisatie. Wij kunnen alle gewenste instellingen voor u activeren, zodat u snel aan de slag kan. E2 Office vindt het belangrijk dat de gebruikers op de hoogte zijn van de functionaliteiten, daarom komen wij eventueel extra langs om tips en tricks mee te geven.

Implementatie in het netwerk
Uw multifunctional kan gekoppeld worden aan uw netwerk. Wij weten als geen ander dat een implementatie vraagt om een goede inventarisering van uw netwerk, software en gewenste functionaliteiten. Dan zijn onze engineers beter in staat efficiënt te werken. Dat scheelt niet alleen tijd en kosten, maar dat levert een resultaat op zoals gepland.

Service
De service bepaalt grotendeels de kwaliteit van de apparatuur. Dat begint met het juiste advies en een goede installatie en implementatie. De service wordt uitgevoerd door getrainde service engineers, die snel ter plaatse zijn als dat nodig is. We monitoren uw multifunctional en kunnen aan de hand hiervan storingen voorkomen en automatisch updates verzorgen. U hoeft ook niet meer te bellen voor toners en tellerstanden, dat regelen wij allemaal voor u.