Project
Dorpshuis Badhoeverdorp

Dorpshuis Badhoevedorp is een multifunctioneel gebouw, waarin diverse organisaties in gehuisvest zijn. De opdrachtgever stichting Maatvast heeft ons gevraagd voor de inrichting van het buurthuis. Het nieuwe pand is prachtig gesitueerd direct aan een park met een uitzicht op de vijver. Voor iedereen uit de regio is dit een aantrekkelijke plek om te bezoeken voor vers kopje koffie. De inrichting is grotendeels door ons verzorgd. Zowel de kantoren, als de multifunctionele ruimtes en het terras zijn compleet ingericht. De grote zaal is voorzien van een flexibel podium. Doel van het project is om buurtbewoners uit te nodigen voor diverse activiteiten.

 

 

 

 

De verrichte werkzaamheden zijn o.a.:
 Het leveren van de meubels voor de horeca en het terras
 Het leveren van een flexibel podium voor de grote zaal
 Het leveren van maatwerk kasten
Stellingen voor de opslag
 Maatwerk verrijdbare kapstok met een grote capaciteit
 Voorzieningen bijv. spiegels, muurkapstok, hangsysteem voor kunst
Maatwerk interieurbouw
 Kantoormeubilair